Λογαριασμοί μαθητών στο ΠΣΔ

Αγαπητοί γονείς,

Όπως την περυσινή σχολική χρονιά 2019 – 2020 , έτσι και φέτος οι μαθητές/τριες και οι καθηγητές τους εκτός από τη σύγχρονη διδασκαλία με Webex θα χρειαστούν και τις πλατφόρμες ασύγχρονης διδασκαλίας eclass και e-me.

Για αυτό τον σκοπό θα πρέπει οι μαθητές/τριες να μπουν στην πλατφόρμα eclass με τους ίδιους κωδικούς που είχατε δημιουργήσει πέρυσι είτε το παιδί σας ήταν στο γυμνάσιο είτε στο δημοτικό. Εκεί θα μπορέσουν να γραφτούν στα μαθήματα των εκπαιδευτικών επιλέγοντας αυτά που αναφέρονται στο τμήμα τους.

Όσοι από τους γονείς δεν δημιούργησαν πέρυσι λογαριασμό για τα παιδιά τους θα πρέπει να το πραγματοποιήσετε άμεσα στο ΠΣΔ (Πανελλήνιο Σχολίκό Δίκτυο) https://register.sch.gr/students/

Όσοι έχετε ξεχάσει τον κωδικό πρόσβασης, μπορείτε να τον ανακτήσετε στον σύνδεσμο https://register.sch.gr/password/reset_password/ και η ανάκτηση θα γίνει μέσω του email που είχατε δηλώσει ανοίγοντας τον λογαριασμό του παιδιού στο ΠΣΔ.

Αν παρόλα αυτά δεν μπορείτε να ανακτήσετε τους κωδικούς, μπορείτε να στείλετε e-mail στο σχολείο όπου να μας ενημερώνετε ότι επιθυμείτε την αλλαγή κωδικού από το σχολείο.