Εκπαιδευτική Επίσκεψη στην Ιταλία στο πλαίσιο eTwinning

SAM_2813 b

Ολοκληρώθηκε η εκπαιδευτική επίσκεψη μαθητών του σχολείου μας στην Ιταλία στα πλαίσια των προγραμμάτων του eTwinning και της ηλεκτρονικής εφημερίδας, που διήρκεσε από την 26η Μαρτίου έως την 1η Απριλίου 2017 . Οι μαθητές επισκέφτηκαν το συνεργαζόμενο σχολείο στο Mansue στην περιοχή του Treviso, και τις πόλεις της Βενετίας, της Βερόνα και της Ραβένα.

Οι μαθητές κέρδισαν πολλά στη συνεργασία με τους μαθητές του ιταλικού σχολείου, περνώντας μια ολόκληρη σχολική ημέρα μαζί τους. Οι μαθητές του σχολείου του Mansue υποδέχθηκαν τους μαθητές μας στις τάξεις τους και είχαν ετοιμάσει ειδικό πρόγραμμα. Μέσα στις δραστηριότητες που είχαν όλοι μαζί έπαιξαν μαζί βόλλεϋ, έφτιαξαν γλυκά, μίλησαν αγγλικά, δημιούργησαν τα πορτραίτα τους και χόρεψαν ελληνικούς χορούς.

Οι μαθητές αλλά και οι συνοδοί καθηγητές κ. Δ. Καλκανάκος, κ. Α. Κριεμάδη, κ. Δ. Παπακωνσταντίνου και κ. Μ. Νομικού ευχαριστήθηκαν πολύ το ταξίδι, έμειναν με τις καλύτερες εντυπώσεις από το ιταλικό σχολείο αλλά και από τις πόλεις και τα αξιοθέατα που επισκέφτηκαν.

 

[Best_Wordpress_Gallery id=”7″ gal_title=”Venice2017″]