Το σχολείο μας θα συμμετέχει στον Περιφερειακό Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής Πελοποννήσου 2018

afissa 2018Το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου θα φιλοξενηθεί στο Φουγάρο ο 5ος Περιφερειακός Διαγωνισμός Ρομποτικής Πελοποννήσου. Στο διαγωνισμό αυτό στην κατηγορία του Γυμνασίου θα λάβουν μέρος, και φέτος, 3 ομάδες μαθητών μας με 3 μέλη η κάθε μια, οι οποίοι ανήκουν στην Ομάδα Ρομποτικής του σχολείου μας.

Ο διαγωνισμός τελεί υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Διεύθυνσης Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης Πελοποννήσου.

Το διαγωνισμό συνδιοργανώνουν, ο Σχολικός Σύμβουλος Πληροφορικής Σταύρος Κωτσάκης, ως υπεύθυνος της WRO Hellas στην Πελοπόννησο και ο Δήμος Ναυπλιέων, με την υποστήριξη των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας και σε συνεργασία με τον μη κερδοσκοπικό Οργανισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής & Επιστήμης W.R.O.? Hellas.

Ο Διαγωνισμός υλοποιείται στο πλαίσιο και είναι προκριματικός του Πανελλήνιου Διαγωνισμού, για μαθητές/τριες Δημοτικού με θέμα «Εποικισμός του Άρη», για μαθητές/τριες Γυμνασίου με θέμα «Βυζαντινή Αυτοκρατορία και Επικοινωνίες» και για μαθητές/τριες Λυκείου με θέμα «Αειφόρος Ανάπτυξη και Επιχειρηματικότητα». Ο Πανελλήνιος Διαγωνισμός τελεί υπό την Αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας, κ. Π. Παυλόπουλου.

Μπορείτε να ενημερωθείτε για τις λεπτομέρειες των επιμέρους διαγωνισμών στο δικτυακό τόπο http://wrohellas.gr.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για το κοινό.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Περιφερειακό Μαθητικό Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής Πελοποννήσου 2018, αλλά και για τους παλαιότερους διαγωνισμούς, μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση https://wropeloponnisos.wordpress.com/.