Περιφερειακός Διαγωνισμός Πελοποννήσου της Ολυμπιάδας Ρομποτικής 2018

Ο περιφερειακός διαγωνισμός Πελοποννήσου της Ολυμπιάδας Ρομποτικής θα γίνει στο Φουγάρο την Κυριακή 17 Ιουνίου 2018. Στην ομάδα διοργάνωσης του διαγωνισμού και συμμέτοχοι σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια ήταν και οι εκπαιδευτικοί Πληροφορικής του σχολείου μας.
Επίσης είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα παρουσιάσουμε στα εγκαίνια του Κέντρου Ρομποτικής Ναυπλίου την Παρασκευή 15 Ιουνίου, την Ομάδα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής του σχολείου μας με δραστηριότητες και επίδειξη των λύσεων σε παλαιότερες πίστες διαγωνισμών.

Η Ολυμπιάδα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής World Robot Olympiad? διοργανώνεται για 10η συνεχή φορά από τον WRO Hellas με Στρατηγικό Συνεργάτη την COSMOTE. Για το έτος 2018 ο διαγωνισμός τελεί υπό την Αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας, κυρίου Προκοπίου Παυλοπούλου.
Ο παγκόσμιος Τελικός της φετινής World Robot Olympiad? 2018 θα διεξαχθεί από τις 16 έως τις 18 Νοεμβρίου 2018 στο Τσιάνγκ Μάι, στο βόρειο τμήμα της Ταϊλάνδης.

Το φετινό συναρπαστικό θέμα της Ολυμπιάδας Εκπαιδευτικής Ρομποτικής WRO? έχει τίτλο FOOD MATTERS και εστιάζει στους τρόπους με τους οποίους καλλιεργούνται, διανέμονται και καταναλώνονται τα τρόφιμα.

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον Περιφερειακό Διαγωνισμό και με το Κέντρο Εκπαιδευτικής Ρομποτικής Ναυπλίου μπορείτε να δείτε και στην σελίδα του Αναγνώστη.