Επιμορφωτική Ημερίδα «Η Μαθησιακή Διαφορετικότητα στη σχολική τάξη. Διαχείριση και παρέμβαση»

afisa_newΤο Σάββατο  19/3/2016 και ώρα 17.00, στο Κτήριο του Βουλευτικού, στο Ναύπλιο  θα πραγματοποιηθεί ημερίδα, με θέμα:

«Η Μαθησιακή Διαφορετικότητα στη σχολική τάξη: Διαχείριση και παρέμβαση».

Η ημερίδα απευθύνεται, κυρίως, στους εκπαιδευτικούς και των δύο βαθμίδων Εκπαίδευσης (Α/θμιας, και Β/θμιας), οι οποίοι έρχονται καθημερινά αντιμέτωποι με τις απαιτήσεις της διαφοροποιημένης διδασκαλίας στο σύγχρονο σχολείο. Ασφαλώς ενδιαφέρει τους εκπαιδευτικούς της Ειδικής Αγωγής, Γονείς και Κηδεμόνες των μαθητών.

Σε όσους συμμετάσχουν θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Η ημερίδα διοργανώνεται από τους σχολικούς σύμβουλους Ευαγγελία Παππά (ΠΕ06), Δημήτρη Γιαννακόπουλο (ΠΕ02), Γιώργο Κατσιγιάννη (ΠΕ04)

Στην ημερίδα θα έχουν εισηγήσεις η διευθύντρια του σχολείου Μ. Κορομπίλη, η ψυχολόγος του σχολείου Χ. Δουσεμετζή, η ψυχολόγος του σχολείου Ε. Κούρου και η κοινωνική λειτουργός του σχολείου Γ. Ρόντου

Την επόμενη ημέρα Κυριακή 20/3/2016 θα πραγματοποιηθούν βιωματικά εργαστήρια για γονείς και εκπαιδευτικούς στο χώρο του σχολείου μας, σύμφωνα με προηγηθείσες  εισηγήσεις του Σαββάτου, στις 10.30 ? 12.30 από την ψυχολόγο Χ. Δουσεμετζή, την ψυχολόγο Ε. Κούρου και την κοινωνική λειτουργό Γ. Ρόντου.

Μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα της ημερίδας παρακάτω:

Πρόγραμμα Ημερίδας