Φιλοξενία δημοτικών σχολείων στο σχολείο μας

 

mathites_kartounΤριάντα ένας μαθητές της ΣΤ΄ Τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπλίου με συνοδούς τις εκπαιδευτικούς τις κκ. Τσιρίκου Ιωάννα, Λεκάκη Δήμητρα, και την κ. Μάρκου Δέσποινα, Κοινωνική λειτουργό, θα είναι την Τετάρτη, 10 Μαΐου 2017 στο Σχολείο μας προκειμένου να πραγματοποιηθεί ενημερωτική-εκπαιδευτική συνάντηση των μαθητών με το Σχολείο μας στο πλαίσιο της εκπόνησης από μέρους τους του προγράμματος ΕΛΠΙΔΑ ΖΩΗΣ «ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ».

Και τη Πέμπτη 11 Μαΐου 2017, 36 μαθητές της ΣΤ΄ Τάξης του 6ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπλίου με συνοδούς τους εκπαιδευτικούς κκ. Δεληγιάννη Καλλιόπη και Μπαλάσκα Βασίλειο, καθώς τα στελέχη του ΚΕΕΠΕΟ κκ. Μάρκου Δέσποινα και Γεωργιλά Βασιλική, θα είναι στο Σχολείο μας για τον ίδιο σκοπό στο πλαίσιο του προγράμματος ΕΛΠΙΔΑ ΖΩΗΣ «ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ».

Οι ενημερωτικές- εκπαιδευτικές συναντήσεις θα περιλαμβάνουν: α) υποδοχή των μαθητών από τη Δ/ντρια κ. Κορομπίλη και εκπαιδευτικούς  β) περιήγηση – ξενάγηση σε χώρους του Σχολείου μας από τη Δ/ντρια , και γ) παρακολούθηση ενός μαθήματος Αρχαίας Ελληνικής Γλώσσας σε τμήμα της Α’ τάξης.