Το 1ο και το 6ο Δημοτικά Σχολεία μας επισκέφτηκαν!!

SAM_3212 bΤην Τετάρτη 10 Μαϊου 2017 επισκέφτηκαν το σχολείο μας οι μαθητές της ΣΤ τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπλίου στο πλαίσιο του προγράμματος ΕΛΠΙΔΑ ΖΩΗΣ «ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ». Οι μαθητές συνοδευόντουσαν από τις δασκάλες τους κυρίες Τσιρίκου Ιωάννα, Λεκάκη Δήμητρα, και την κ. Μάρκου Δέσποινα,Κοινωνική λειτουργό.

Την Πέμπτη 11 Μαίου 2017 επισκέφτηκαν το σχολείο μας οι μαθητές της ΣΤ τάξης του 6ου Δημοτικού σχολείου Ναυπλίου (της Άριας) στο πλαίσιο του ίδιου προγράμματος. Οι μαθητές συνοδευόντουσαν από τους δασκάλους τους κ. Δεληγιάννη Καλλιόπη και κ. Μπαλάσκα Βασίλειο, καθώς τα στελέχη του ΚΕΕΠΕΟ κκ. Μάρκου Δέσποινα και Γεωργιλά Βασιλική.

Τα παιδιά περιηγήθηκαν στα εργαστήρια και στους λοιπούς χώρους του σχολείου, μίλησαν με μαθητές μας, ενημερώθηκαν για τις δραστηριότητες του σχολείου μας. Είχαν ετοιμάσει ερωτήσεις για τους καθηγητές και τους μαθητές, και γεμάτοι ενθουσιασμό συνομίλησαν με καθηγητές διαφόρων ειδικοτήτων και με την διευθύντρια για το περιεχόμενο των μαθημάτων και τον τρόπο λειτουργίας του σχολείου μας.

Στο τέλος της επίσκεψης τους προσφέρθηκε ένα μικρό κέρασμα, προσφορά του Δήμου Ναυπλίέων.

[Best_Wordpress_Gallery id=”23″ gal_title=”1&6dimotiko”]