2η Διακρατική Συνάντηση Έργου στο Bir?ai της Λιθουανίας

Από την Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου έως την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου, δύο εκπαιδευτικοί του σχολείου μας συμμετείχαν στην 2η Διακρατική Συνάντηση Έργου (transnational project meeting) του έργου με τίτλο «It?s Logical, dear Math!». Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο σχολείο εταίρο Bir?? Ka?ton? pagrindin? mokykla και εκπρόσωποι του σχολείου μας σε αυτή την συντονιστική συνάντηση ήταν η υπεύθυνη εκπαιδευτικός ? πρόσωπο επαφής για το έργο αυτό ? κ. Μαρία Νομικού, και ο εκπαιδευτικός ? μέλος της παιδαγωγικής ομάδας ? κ. Δημήτρης Παπακωνσταντίνου.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν τα αποτελέσματα της προηγούμενης μετακίνησης (Blended Mobility) με μαθητές στο σχολείο της Ιταλίας, και ο προγραμματισμός της επόμενης μετακίνησης με μαθητές στο σχολείο μας τον ερχόμενο Νοέμβριο.
Επίσης συζητήθηκαν θέματα μικρών αναπροσαρμογών του χρονοδιαγράμματος του έργου καθώς και λεπτομέρειες για τη διάχυση των αποτελεσμάτων και την αξιολόγηση του προγράμματος από την εκπαιδευτική κοινότητα.

Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε στο ιστολόγιο των προγραμμάτων Erasmus+ https://blogs.sch.gr/1gymnafl_erasmus/?p=429.