Επίσημη έναρξη του σχεδίου Erasmus+ για τον Καποδίστρια

Από την Δευτέρα 5 Νοεμβρίου έως την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου, δύο εκπαιδευτικοί του σχολείου μας συμμετείχαν στην 1η Διακρατική Συνάντηση Έργου (transnational project meeting) του έργου με τίτλο «The many-facet personality of Ioannis Capodistrias». Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στην Κέρκυρα στους χώρους του συντονιστή του έργου, της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Ιονίων Νήσων. Εκπρόσωποι του σχολείου μας σε αυτή την πρώτη και σημαντική συντονιστική συνάντηση ήταν η διευθύντρια του σχολείου μας κ. Μαρία Κορομπίλη και η συντονίστρια εκπαιδευτικός ? πρόσωπο επαφής για το έργο αυτό ? κ. Μαρία Νομικού.

Το πρόγραμμα της συνάντησης αφορούσε κυρίως τον συντονισμό των εταίρων και τον χρονοπρογραμματισμό του σχεδίου. Συζητήθηκαν επίσης λεπτομέρειες για τις μετακινήσεις των μαθητών και τη φιλοξενία τους στις χώρες υποδοχής. Καθώς επίσης και τα παραγόμενα από κάθε σχολείο ? εταίρο και τη συμβολή του κάθε σχολείου στο σχέδιο αυτό. Η συνάντηση ήταν ισορροπημένη όσο αφορά στις συζητήσεις, στις συνεδρίες εργασίας, και στην ιστορική και πολιτιστική περιήγηση, πάντα στο πλαίσιο και με θέμα τη ζωή του Ι. Καποδίστρια.

Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε στο ιστολόγιο των προγραμμάτων Erasmus+ https://blogs.sch.gr/1gymnafl_erasmus/?p=580.