Κινητικότητα Erasmus+ στο S?o Jo?o da Madeira, Πορτογαλία

Πέντε μαθητές μας με συνοδούς εκπαιδευτικούς τον Ε. Κονδύλη και την Α. Κριεμάδη βρέθηκαν την Κυριακή 12 Μαίου 2019 στην Πορτογαλία στο πλαίσιο συνεργασίας με το σχολείο Agrupamento de Escolas Dr. Serafim Leite για το πρόγραμμα Erasmus+ με θέμα τα Μαθηματικά και τη Λογική. Οι μαθητές μας αυτοί, όπως και από όλα τα σχολεία, είχαν επιλεγεί μετά από γραπτό διαγωνισμό στο σχολείο με θέμα τα Μαθηματικά κια τη Λογική, με θέματα που αποφασίστηκαν όπως και κάθε άλλη φορά από διεθνική επιτροπή όλων των σχολείων εταίρων.

Το πρόγραμμα του σχολείου-εταίρου στο Sao Joao da Madeira ήταν πλήρες δραστηριοτήτων σχετικές με το πρόγραμμα, και πολιτιστικών και περιβαλλοντκών επισκέψεων στα σημαντικότερα μέρη της περιοχής.

Oι μαθητές και οι συνοδοί καθηγητές τους γνωρίστηκαν και έγιναν φίλοι με τους μαθητές και τους συνοδούς των εταίρων μας από τη Πορτογαλία, την Ουγγαρία, την Λιθουανία και την Ιταλία Η φιλοξενία από το πορτογαλικό σχολείο ήταν εξαιρετική και έζησαν από κοντά για μια εβδομάδα την σχολική ζωή των Πορτογάλων εταίρων μας.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο ιστολόγιο του σχολείου μας για τα προγράμματα Erasmus+ εδώ.