Διημερίδα ΚΑΝΕΠ/ΓΣΕΕ με θέμα «Σχολική Διαρροή και Εκπαιδευτικές Καινοτομίες: Συσχετίσεις και Συνεπαγωγές για την Εκπαιδευτική Πολιτική»

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η Διημερίδα του ΚΑΝΕΠ/ΓΣΕΕ με θέμα «Σχολική Διαρροή και Εκπαιδευτικές Καινοτομίες: Συσχετίσεις και Συνεπαγωγές για την Εκπαιδευτική Πολιτική» που πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του προγράμματος «Δράσεις ευαισθητοποίησης και επαγγελματικής ανάπτυξης των εκπαιδευτικών». Η διημερίδα έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ το διήμερο 20-21 Φεβρουαρίου με τη συμμετοχή Ελλήνων και ξένων εμπειρογνωμόνων και εκπαιδευτικών από όλη την Ελλάδα, οι οποίοι είχαν συμμετάσχει στα σεμινάρια ενδοσχολικής επιμόρφωσης που πραγματοποιεί το ΚΑΝΕΠ/ΓΣΕΕ.

Από το σχολείο μας συμμετείχαν 3 συνάδελφοι που είχαν παρακολουθήσει το αντίστοιχο σεμινάριο τον Φεβρουάριο του 2014, και είχαν συμμετέχει στην επίσκεψη μελέτης τον Δεκέμβριο του 2014.

Ομιλητές ήταν ο καθηγητής Andy Green διευθυντής του κέντρου LLAKES του Πανεπιστημίου του Λονδίνου. ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Κρήτης κ. Νίκος Παπαδάκης, ο καθηγητής του Α.Π.Θ. κ. Αργύρης Κυρίδης, ο Επίκουρος καθηγητής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας κ. Νίκος Φωτόπουλος, ο Επίκουρος καθηγητής του Πανεπιστημίου Πατρών κ. Ιωάννης Καμαριανός, ο κ. Μανόλης Αλεξάκης Συντονιστής Εκπαίδευσης του Γραφείου των Βρυξελλών, ο Αναπληρωτής καθηγητής του ΕΑΠ κ. Μανώλης Κουτούζης, η Επίτιμη Σύμβουλος του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου κα. Αλεξάνδρα Κουλουμπαρίτση, η Σχολική Σύμβουλος κα. Αθανασία Δακοπούλου, ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΚΑΝΕΠ/ΓΣΕΕ κ. Μιχάλης Κουρουτός.

Περισσότερες πληροφορίες για τη διημερίδα στη σελίδα του ΚΑΝΕΠ της ΓΣΕΕ.